3D printing

Geworteld in het designhart van Nederland – in Eindhoven – ligt studio bert govers, voor onderscheidend design met zicht op vorm en gebruiker. Gedreven en bedreven in product- en grafisch ontwerp, concept, visualisatie en in de zoektocht naar een passende partner voor jouw engineering.

Ontwerpdienstverlening in de breedste zin van het woord. En recentelijk staat een nieuw talent in de studio. Met een scherp oog en vaste hand.

Met de FORM 2 3d-printer (SLA) worden de ontwerpen binnen no-time tastbaar. Ideaal om een concept te beoordelen op vorm, ergonomie of functie. Onmisbaar binnen een design traject en gewoon een onderdeel van de ontwerpdiensten. In overleg zijn ook kleine serieproducties mogelijk.

Overigens is de FORM 2 een mooi stukje innovatie: Door de hoge printresolutie van 0,025 millimeter is de laagopbouw nauwelijks te onderscheiden met het blote oog. Tevens was de FORM 1, de eerste generatie printers, een van de meest succesvolle Crowdfund-projecten aller tijden. Waarbij dit product niet alleen laat zien hoe het ontwerpproces van de toekomst er uit ziet maar ook de complete productontwikkeling!

Studio bert govers werkt vanuit Strijp-T in Eindhoven, een voormalig Philipsterrein. Modern, maar met nostalgische allure. Gebouw TT ligt midden in het designhart van Nederland en is goed bereikbaar. De deur staat voor je open!


plan een gesprek >
bekijk projecten

Eerdere bekroningen

Goed Industrieel Ontwerp

5x Goed Industrieel Ontwerp

Reddot Design Award

1x Reddot Design Award

Designpreis Deutschland

1x Designpreis Deutschland

iF Design Award

2x iF Design Award