Brainstorm

Geworteld in het designhart van Nederland – in Eindhoven – ligt studio bert govers, voor onderscheidend design met zicht op vorm en gebruiker. Gedreven en bedreven in product- en grafisch ontwerp, concept, visualisatie en het verzorgen van groepssessies voor jouw brainstorm.

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel snel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren. Het kenmerk van een brainstormsessie is dat het waardeoordeel over de geopperde ideeën wordt uitgesteld, waardoor er geen taboes of slechte invalshoeken zijn. Hierdoor reik je buiten de conventionele denkpatronen en kom je tot nieuwe inzichten.

Tijdens de brainstorm ontstaan er ideeën die de basis zullen worden van een nieuw product of strategie. Hiermee maakt je innovatie dus een vliegende start! Daarnaast is een brainstorm een goede manier om kennis met elkaar te maken en de achtergrond van jouw probleemstelling bloot te leggen.

Studio bert govers biedt onderdak aan dit soort groepssessies voor maximaal zes personen in een inspirerende omgeving op Strijp-T in Eindhoven. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak, je bent van harte welkom.


plan een gesprek >
bekijk projecten
studio