Engineering

Geworteld in het designhart van Nederland – in Eindhoven – ligt studio bert govers, voor onderscheidend design met zicht op vorm en gebruiker. Gedreven en bedreven in product- en grafisch ontwerp, concept, visualisatie en in de zoektocht naar een passende partner voor jouw engineering.

Studio bert govers ontwerpt in de breedste zin van het woord. Maakbaar en vernieuwend, maar met een mooie schets of strakke render is er nog geen seriematig geproduceerd product. Daarom wordt er gedurende het ontwerpproces gezocht naar een passende partner die voorziet in de technische uitwerking (engineering) van het design. Denk hierbij aan materialisatie, tolerantiebepaling, het uitwerken van interne componenten of het maken van matrijstekeningen.

Tijdens de engineering wordt er door studio bert govers altijd een vinger aan de pols gehouden, zodat het definitieve product niet afwijkt van het oorspronkelijke ontwerp. Van idee tot product, hierbij hoort designbegeleiding van begin tot eind!

Studio bert govers werkt vanuit Strijp-T in Eindhoven, een voormalig Philipsterrein. Modern, maar met nostalgische allure. Gebouw TT ligt midden in het designhart van Nederland en is goed bereikbaar. De deur staat voor je open!


plan een gesprek >
bekijk projecten