grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Geworteld in het designhart van Nederland – in Eindhoven – ligt studio bert govers, voor onderscheidend design met zicht op vorm en gebruiker. Gedreven en bedreven in product- en grafisch ontwerp, concept en visualisatie.

Met de inzet van de juiste visuele middelen kun je de identiteit en boodschap van jouw bedrijf meer kracht bijzetten. Studio bert govers staat voor je klaar met aantrekkelijk, professioneel en functioneel grafisch ontwerp.

Voorafgaand aan het creatieve proces is het belangrijk inzichtelijk te hebben wie je wilt benaderen en wat je wilt uitstralen. Waar is de beoogde doelgroep gevoelig voor en via welke kanalen zijn ze te bereiken? Deze strategische stap zetten we samen en is van groot belang om tot de creatieve sleutel te komen.

grafisch ontwerp
grafisch ontwerp

Meestal denkt men bij grafisch ontwerp aan posters of flyers, maar grafische vormgeving is veel meer dan dat! Studio bert govers biedt het volledige spectrum, zowel online als offline. Denk aan verpakkingen, websites, brochures, een complete huisstijl of grafisch ontwerp toegepast op een product. Bijvoorbeeld logo positionering, kleurgebruik, patronen en structuren. De studio werkt regelmatig samen met drukkers, webbouwers en app-ontwikkelaars, na het designtraject blijft de bal dus aan het rollen.

Studio bert govers werkt vanuit Strijp-T in Eindhoven, een voormalig Philipsterrein. Modern, maar met nostalgische allure. Gebouw TT ligt midden in het designhart van Nederland en is goed bereikbaar. De deur staat voor je open!


plan een gesprek >
bekijk projecten

Eerdere bekroningen

Goed Industrieel Ontwerp

5x Goed Industrieel Ontwerp

Reddot Design Award

1x Reddot Design Award

Designpreis Deutschland

1x Designpreis Deutschland

iF Design Award

2x iF Design Award