Locatie

Geworteld in het designhart van Nederland – in Eindhoven – vind je de locatie van studio bert govers, voor onderscheidend design met zicht op vorm en gebruiker. Gedreven en bedreven in product- en grafisch ontwerp, concept en visualisatie.

Studio bert govers is gevestigd op Strijp-T in Eindhoven; een broeinest van creativiteit. Voorheen behoorde het Strijp T-complex samen met het S-complex en R-complex tot de drie terreinen van de Philips Gloeilampenfabriek, maar vanaf 1992 hebben de meeste gebouwen op deze locatie een nieuwe bestemming gekregen.

Vroeger deed het pand dienst als magazijn en wasstraat. Naar verluidt gebruikte Frits Philips deze wasstraat voor zijn auto alvorens de wedstrijd van PSV werd bijgewoond, vlak om de hoek. Maar nu is gebouw TT een bron van creativiteit waarin ook B-Too en Retera Studio’s gevestigd zijn.

De locatie van studio bert govers is goed bereikbaar, bovendien kan je gratis parkeren voor de deur. Station Eindhoven Beukenlaan is op loopafstand en de rondweg van Eindhoven is dichtbij en biedt een verbinding met onder andere de A2 (Maastricht, Amsterdam), de A58 (Tilburg, Breda en Rotterdam) en de A67 (Helmond, Antwerpen).

Je bent van harte welkom voor een gesprek, geheel vrijblijvend uiteraard. Dan bekijken we samen wat studio bert govers voor jouw bedrijf kan betekenen.


plan een gesprek >
bekijk projecten
locatie