Concept en onderzoek

Concept en onderzoek

Met concepting verkennen we de toepassingen en het potentieel van een trend of technische innovatie. Omdat het terrein onbekend is en de grenzen nog niet zijn gesteld, vragen ze veel van de zelfbeheersing van de vormgever om niet helemaal los te gaan maar doelgericht te ontwerpen.

Een goed en bekend voorbeeld van concept design zien we terug in de automotive industrie. Opties als automatisch inparkeren, hybride motoren of gevaarherkenning werden in de jaren ’80 en ’90 al in concept cars toegepast en getest. Maar ook de neusfluit en de bierfiets zullen een paar prototypes hebben doorlopen voordat het definitieve ontwerp de fabriek in werd gestuurd. Nou ja, in ieder geval de neusfluit.

Concept creatie en onderzoek zijn magische woorden in de studio. Bert schuift richting het puntje van zijn stoel, telefoons gaan op ‘stil’ en de printer stopt als vanzelf met printen. Meedenken en vormgeven aan nieuwe trends, toepassingen en technieken? Graag! De studio staat voor u klaar.

Vanuit een oude fabrieksruimte aan de Fuutlaan in Eindhoven werkt studio bert govers aan ontwerpen voor de toekomst. Misschien moet je het zien om het te begrijpen. Bel 040 - 304 17 49 om een afspraak te maken.

Bekijk de projecten waar we trots op zijn

Cases overzicht

Creatieve diensten en expertises

Productontwerp

Bekijk

Graphic design

Bekijk

Visualisatie

Bekijk

Full-service

Bekijk

Ik wil het hebben over

.

Mijn

is

.

Groeten,