Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

Grafisch ontwerp is zoveel meer dan vorm, kleur en lettertype. Tenminste, dat is het voor de klanten van studio bert govers. Die weten dat om je bedrijf, product of dienst goed aan de wereld te presenteren professioneel grafisch ontwerp essentieel is.

Denk bij grafische vormgeving ruim. Denk aan verpakkingen, websites, user interface, een complete huisstijl of grafisch ontwerp toegepast op een product, zoals logopositionering, kleurgebruik, patronen of texturen. Studio bert govers is nergens te goed voor, juist omdat elke afweging in het ontwerp verantwoord moet kunnen worden.

Voorafgaand aan het creatieve proces brengen we daarom eerst in kaart wie de doelgroep is en wat u als merk, onderneming of instantie wilt uitstralen. Wat is het allereerste wat de doelgroep moet denken of voelen als ze het ontwerp ziet? Met de antwoorden op papier werken we doelgericht naar het uiteindelijke ontwerp.

Na oplevering staat u niet op straat met een USB stick en een hartelijk ‘Succes ermee!’. De studio heeft een goed netwerk van drukkers, websitebouwers en app-ontwikkelaars om zo nodig dezelfde dag nog de volgende stap te zetten.

Vanuit een oude fabrieksruimte aan de Fuutlaan in Eindhoven werkt studio bert govers aan ontwerpen voor de toekomst. Misschien moet je het zien om het te begrijpen. Bel 040 - 304 17 49 om een afspraak te maken.

Bekijk de projecten waar we trots op zijn

Cases overzicht

Creatieve diensten en expertises

Productontwerp

Bekijk

Concepting

Bekijk

Visualisatie

Bekijk

Full-service

Bekijk

Ik wil het hebben over

.

Mijn

is

.

Groeten,