Full service

productont­wikkeling

Full service

productont­wikkeling

Het brede dienstenpakket van Studio bert govers wordt nóg breder dankzij de intensieve samenwerking met Inch Plastics, experts op het gebied van engineering en serieproductie. We hebben samen al veel projecten gedaan, zijn volledig op elkaar ingespeeld en zijn daarom samen als geen ander in staat om de stap tussen design en productie probleemloos te nemen.

Het werk van studio bert govers ligt in het begin van het traject, het ontwikkelen van het concept en de maakbare vorm. Daarna neemt Inch Plastics de engineering, de productie en kwaliteitscontrole op zich (zowel in de EU als ver daarbuiten). Door de expertise van Inch Plastics al vroeg in het proces te betrekken, sluiten we vorm en productie naadloos op elkaar aan, verkorten we de doorlooptijd en hebben we al vanaf de eerste presentatie een goed inzicht in de uiteindelijke kostprijs.

Vanuit een oude fabrieksruimte aan de Fuutlaan in Eindhoven werkt studio bert govers aan ontwerpen voor de toekomst. Misschien moet je het zien om het te begrijpen. Bel 040 - 304 17 49 om een afspraak te maken.

Bekijk de projecten waar we trots op zijn

Cases overzicht

Creatieve diensten en expertises

Productontwerp

Bekijk

Graphic design

Bekijk

Concepting

Bekijk

Visualisatie

Bekijk

Ik wil het hebben over

.

Mijn

is

.

Groeten,