Iteratief vormgeven,
gefundeerd op strategie.

Kennismaking

Kennismaking

Om mooie resultaten te boeken is het essentieel om elkaars kennis te benutten en verwachtingen wederzijds goed op elkaar af te stemmen. Studio bert govers hecht om die reden veel waarde aan een persoonlijke no-nonsense benadering.

Daarom beginnen we, laagdrempelig, met een goede kop koffie.

analyse

Analyse

Het startschot is gegeven! Onafhankelijk van de aard van het ontwerp wordt er gestart met een analyse van de gebruiker, het materiaal en de beoogde sfeer in woord en beeld.

Hieruit volgt een strategische conclusie die, samen met de eerste schetsen, aan je wordt voorgelegd tijdens een presentatie.

concept

Conceptontwerp

In deze fase gaan we de breedte in. De conclusies die we hebben getrokken uit de analyse worden toegepast in een aantal uiteenlopende conceptontwerpen.

We bespreken samen de voors en tegens van iedere variant. Uiteraard gaan gebruikersgemak, functionaliteit en maakbaarheid nooit ten koste van esthetiek.

eindvoorstel

Eindvoorstel

Tijd voor de finishing touch! Opmerkingen uit voorgaande fasen worden verwerkt tot een gedetailleerd eindvoorstel.

Dit design wordt, afhankelijk van de opdracht, door middel van print, (functionerend) prototype of fotorealistische visualisatie gepresenteerd.

oplevering

Oplevering

Het design is klaar, maar dan heb je nog geen tastbaar product, drukwerk of website... Wanneer gewenst wordt er in deze fase een uitvoerende partij ingeschakeld, zoals een webbouwer, drukker of engineer.

Studio bert govers houdt als designpartner een vinger aan de pols. Van idee tot product, hierbij hoort begeleiding van begin tot eind.